Ügyeleti hírek

2023.07.17. 08:20

Kigyulladt és összetört autókhoz riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

A rendőrség a hétvége során 16 személyt fogott el.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Vasárnap reggel egy autó az útról lecsúszott és a szántóföldön állt meg Püspökladány közelében. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította - olvasható a katasztrófavédelem portálunkhoz eljuttatott közleményében. 

Egy mezőgazdasági vontatón kigyulladtak a bálák vasárnap, Hajdúnánás közelében. A város hivatásos tűzoltói kiérkezésére három bála égett, melyet egy vízsugárral oltottak el a tűzoltók. A tűz nem terjedt át a járműre.

Körösszegapáti és Körösszakál között két autó ütközött össze vasárnap délelőtt. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és átvizsgálták azokat. A mentőszolgálat öt embert szállított a kórházba a helyszínről.

Tűz volt egy családi ház udvarán vasárnap délben Nyírmihálydiban, az Acsádi úton. Ezerötszáz négyzetméteren égett a gaz és a fű. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat kéziszerszámokkal és vízsugarakkal.

Kétszáz négyzetméteren égett foltokban a száraz gaz Tégláson, a Böszörményi úti mögött. A hajdúböszörményi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltók oltották a szabadtéri tüzet, kéziszerszámokkal és vízsugárral.  

Kigyulladt egy autó Hajdúszoboszló közelében, a vasúti felüljárónál. Az autóban ketten utaztak, ők időben ki tudtak szállni, így nem sérültek meg. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában kilenc személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közöl hét könnyű, kettő pedig súlyos sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 12 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 19 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 52 esetben történt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában