Kék hírek

2023.07.31. 12:14

Látta ezt a kukoricaszállító autót a Kassai úton? Szóljon a rendőröknek, nagyon fontos! – frissítve!

Hátrahagyta a sorompót, mint az utánfutóról lepottyant zöldséget.

Haon.hu

Forrás: police.hu

Frissítette a vármegyei rendőr-főkapitányság július 21-én kiadott felhívását, amelyben a debreceni Kassai úton történt hónap eleji sorompótörés szemtanúit keresik.

Az aktualizált közleményben rámutatnak: egy nő tett bejelentést a vasúttársaság ügyfélszolgálatára július 4-én 16 óra körül arról, hogy szemtanúja volt annak, ahogy egy jármű letör egy csapórudat az úton. A bejelentő elmondása szerint a sofőr megállás nélkül továbbhajtott az eset után. 

A rendőrség a híradás előző verziójában teherautóról írt, de a beszerzett adatok alapján

a csapórudat feltehetően egy sötétkék színű személygépkocsi törte le, amihez egy kukoricával megrakott utánfutó volt kapcsolva.

Frissítés: a rendőrség kedden, újabb frissítésben közölte, egy Volkswagen Sharan típusú autóról van szó. A járműről új képet is mellékeltek.

Debrecen baleset rendőrség
Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az esetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Az ügyben vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában