Sziréna

2023.06.16. 12:30

Vegyi konténert is kértek a Debrecennél történt kamionbalesethez - fotókkal, videóval

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Forrás: Tóth Imre

Fotó: TOTH IMRE

Szalagkorlátnak hajtott egy teherautó az M35-ös autópálya 38-as kilométerénél, Debrecennél pénteken. A katasztrófavédelem kora délutáni közlése szerint a műszaki mentést a debreceni hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett útszakaszt – a főváros irányába – teljes szélességében lezárták (frissítés: a korlátozást az esti órákban oldotta fel a rendőrség).

A rendőrség közleménye szerint a Budapest irányából Debrecen irányába tartó kamion vezetője feltehetően defekt miatt veszítette el az uralmát a járműve felett, emiatt átszakította a pályatesteket elválasztó szalag korlátot, majd a bal pályatest szalagkorlátjába ütközött.

Az Országos Mentőszolgálat a megkeresésünkre válaszolva közölte, hogy a balesetnél mentőellátásra nem volt szükség.

A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak egy gépjárműfecskendővel, illetve egy vegyi konténerrel. Az utóbbira azért volt szükség, mert a kamionnak megsérült az üzemanyagtartálya, a tűzoltók a szivárgást megszüntették, megakadályozták, hogy a környezetbe kerüljön az üzemanyag – tudtuk meg Papp-Kunkli Nórától, a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában