Sziréna

2023.06.11. 21:14

Nyolc óra alatt két balesethez kérték a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület segítségét

Forrás: Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület

Szombat este 23 óra után kicsivel lakossági bejelentés alapján közlekedési baleset helyszínére kérték segítségünket - olvasható a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület közösségi oldalán. Mint írták, Konyáron, a Sóstói úton, a vasúti átjárónál egy autó az átjáró előtti kanyart kiegyenesítve átvágott a síneken. Kiérkezésükkor már az autó üres volt, az abban utazók elhagyták a járművet. Az áramtalanítást követően a berettyóujfalui tűzoltókkal a rendőrségnek átadták a helyszínt.

Forrás: Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület

Vasárnap reggel 5 óra 13 perckor ismét közúti balesethez kapott riasztást az egység. Hosszúpályi felé, a 4808-as úton a 17-es kilométer szelvényében egy autó az árokba borult, úgy, hogy fejtetőn landolt. Az autó áramtalanítása addig nem volt lehetséges, amíg a tetején volt. Ezért csörlő segítségével az autót előbb álló helyzetbe visszaborították, majd áramtalanítást követően a helyszínt, a létavértesi tűzoltókkal átadták a rendőrség és a mentők munkarársainak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában