Sziréna

2023.05.05. 13:12

Búzatábla közepén akart elrejtőzni a rendőrök elől három férfi, nem jártak sikerrel

Nem jött be a tervük.

Forrás: police.hu

Biharkeresztes Vasúti Határátkelőhelyen egy vonat utasaként próbált meg bejutni az országba egy magyar állampolgár május 4-én hajnalban. A rendőrök ellenőrizték az okmányait, amely során kiderült, hogy vele szemben a Budapest XXII. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki hatóság félrevezetése vétség elkövetésének gyanúja miatt. A férfit elfogták, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak - írja a police.hu

Másnap, nem sokkal éjfél után Berekböszörménynél tartóztattak fel három gyalogost a járőrök. A férfiak hiába feküdtek le egy több hektáros búzatábla közepén, a biharkeresztesi rendőrök megtalálták őket. A magukat pakisztáni állampolgárnak valló illegális migránsok magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a rendőrök előállították őket, majd a meghallgatásukat követően átadták a román hatóságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában