Összefoglaló

2023.03.19. 08:31

Több helyen égett a gaz és a nádas Hajdú-Biharban szombaton

A tűzoltók mindent bevetettek, hogy megfékezzék a lángokat.

Sok dolguk volt a tűzoltóknak szombaton

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Szombaton két jármű ütközött össze Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat – tudatta a katasztrófavédelem összefoglalójában.  

Berettyóújfalu és Zsáka között a gaz égett. A tüzet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el.

Két hektáron égett a gaz Debrecen külterületén, a 481-es számú út mellett. A debreceni hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Aljnövényzetben keletkezet tűz Bökönyben, az Ady Endre utcában. A bökönyi önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hajdúhadházon, az Árpád utcában nádas és gaz lángolt egy kis területen, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

A nádas égett ötszáz négyzetméteren Bárándon, az Árpád utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Görbeháza és Hajdúböszörmény között száraz gaz és gallyak égtek, melyet a hajdúnánási hivatásos tűzoltók eloltottak egy vízsugárral.

Balkányban, az Adonyi úton egy lakóház kéményében a korom izzott, szombaton. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotró segítségével megtisztították a kéményt, így a tűz nem terjedt tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában