Összefoglaló

2023.03.22. 08:12

Teljes terjedelmében égett egy traktor Bárándon

Három tűzesetez is riasztották kedden a hajdú-bihari tűzoltókat.

Szabadtéri tűzhöz, kigyulladt traktorhoz és lángoló nádashoz siettek a lánglovagok

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Kedd délelőtt szabadtéri tűzhöz riasztották a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat. Nyírmihálydiban, a Nyár utcában háromszáz négyzetméteren égett a száraz gaz. A tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat – tudatta szerdai összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy traktor kedd délután Bárándon, a Hangás dűlőben. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral határolták körbe a járművet, mert az teljes terjedelmében égett. A tűzben senki sem sérült meg.

Este Biharkeresztesen, a Kazinczy utcában a nádas égett háromszáz négyzetméteren. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hat személyt értek tetten a rendőrök

Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – olvasható a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában