Sziréna

2023.03.23. 14:26

Összeverekedett két tini hosszúpályiban – a 13 éves fiú súlyos sérüléseket szenvedett

Bűnügyi őrizetben az idősebb, 15 éves kamasz.

A két fiatal március 14-én délután verekedett össze Hosszúpályiban

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság egy 15 éves fiúval szemben – tudatta a police.hu csütörtöki közlésében.

A két fiatal március 14-én délután verekedett össze Hosszúpályiban. Az idősebb, 15 éves fiú erőfölénye hamar egyértelművé vált. A 13 éves kamasz a földre került, ahol ellenfele fojtogatni kezdte, ütötte, rúgta a már védekezésre képtelen riválisát.

A rendőrök még a verekedést követően elfogták a 15 éves fiatalt, míg a 13 éves társát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az orvosi vélemények megállapították, hogy a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyi rendőrök több tanút meghallgattak, részletes adatgyűjtést végeztek, majd március 22-én bűnügyi őrizetbe vették az idősebb fiút, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában