Ügyeleti hírek

2023.03.09. 08:17

Páternoszter „ejtett foglyul” két embert Debrecenben

A rendőrök hét személyt fogtak el.

Riasztani kellett a tűzoltókat

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Páternoszter liftbe szorult két ember tegnap délután a debreceni Piac utcai épületben. A debreceni hivatásos tűzoltók a liftszerviz szakembereivel közösen mentették ki a bajbajutottakat. Az eset során senki sem sérült meg - közölte portálunkkal a katasztrófavédelem. 

Balmazújvároson, a Malom utcában egy családi ház kéményében a lerakódott a korom égett. A város tűzoltói a kéményből az izzó részeket eltávolították. Az ingatlant átvizsgálták, a tűz nem terjedt tovább.

Szerda délután foltokban égett az árokpart Hajdúdorog külterületén. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Hajdúhadházon, az Árpád utcában is szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Később két hektáron égett a nádas és a száraz gaz Nyírmihálydiban, a Gelsi úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttyonfecskendővel fékezték meg a tüzet.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek súlyos sérüléssel végződtek - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük egy embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, hat főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.  

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában