Sziréna

2023.02.06. 10:48

Rongálás miatt dőlt meg egy villanyoszlop a Csapó utcán

Egyelőre nem tudni, hogy szándékosság vagy véletlen baleset okozta a bajt.

Forrás: Czinege Melinda

A Csapó utca 90. számhoz, a tízemeletes házsor mögötti parkolóba riasztották a tűzoltókat hétfőn délelőtt, röviddel 10 óra előtt. Papp-Kunkli Nórától, a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől a Haon megtudta, egy közvilágítást tartó betonoszlopnak vélhetően nekihajtott egy autó, az oszlop megsérült, és a hozzá rögzített vezetékek a földre hullottak.

Forrás: Czinege Melinda

A tűzoltó főhadnagy elmondta, a kivonult tűzoltók mindössze a helyszín biztosítására avatkoznak be, míg az áramszolgáltató átveszi a helyszínt. 

Megkeresésünkre az OPUS TITÁSZ kommunikációs munkatársa arról tájékoztatott: a kidöntött közvilágítási oszlop cseréjére néhány napon belül kerül sor. A társaság úgy tudja, az érintett utcában közlekedési baleset történt, melyben egy közvilágítási oszlopot törtek ki. – Munkatársaink jelenleg a helyszínen vannak, hogy a baleset következtében kialakult élet- és balesetveszélyes helyzetet megszüntessék. A káresemény az ügyfeleink áramellátását nem érinti, a szolgáltatás zavartalan – írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában