Összefoglaló

2023.02.04. 09:31

Karambolokhoz, kigyulladt kamionkerékhez, parkoló autókra esett faághoz riasztották a megye tűzoltóit

Most sem unatkoztak a hajdú-bihari lánglovagok.

A tűzoltók több műszaki mentésnél is segédkeztek

Forrás: Tóth Imre

Kigyulladt egy kamion egyik kereke péntek hajnalban a 3323-as számú úton, Balmazújváros és Hajdúnánás között. A hajdúböszörményi hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik kiérkezésére a jármű vezetője egy porral oltóval eloltotta a tüzet. A tűzoltók az átvizsgálták a kamiont izzó, parázsló részek felkutatása miatt – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Két autó ütközött össze péntek délután Debrecen külterületén, 4814-es úton. A debreceni hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, akik elvégezték az áramtalanítást és a kifolyt üzemanyagot felitatták. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Debrecen külterületén árokba csúszott egy autó tegnap; az esethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. Az áramtalanítást végezték el és a helyszín biztosították.

Két autó ütközött össze Téglás külterületén kora este. A hajdúböszörményi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították az autókat.

Menetrend szerint közlekedő busz csúszott meg és fának ütközött Debrecenben, a Lovas utcában pénteken. A debreceni hivatásos tűzoltók a helyszínen egy faágat távolítottak el. A balesetben nem sérült meg senki.

Debrecen és Kismacs között egy teherautó akadt el. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet kiszabadításán segédkeztek.

Elzárt egy utat egy kidőlt fa Debrecenben, a Dombos tanyánál. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Forgalmi akadályt képezett egy fa a debreceni Bekecs utcában is, szintén a város tűzoltóira volt szükség, akik eltávolították azt láncfűrésszel.

Egy fa négy parkoló autóra szakadt pénteken este a debreceni Mata János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel dolgoztak a fa eltávolításán.

A forgalmat veszélyeztette egy faág Debrecenben, a Dobozi utcában tegnap. A város tűzoltói magasból mentőn keresztül vágták le az ágat.

Több letört és lehasadt faág okozott gondot pénteken Debrecenben, a Panoráma úton. Azokat is a debreceni hivatásos tűzoltók vágták le.

A debreceni Ungvár utcában pedig egy fa a kerítésre dőlt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában