Mozgalmas csütörtök

2023.01.20. 10:28

Három fogás egy nap alatt Ártándnál

Egy körözött férfi és túlsúlyos szerelvények is fennakadtak a határátkelőnél.

Forrás: police.hu

Mozgalmas napot tudhatott magának a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség  csütörtökön. Mint a police.hu-n olvasható, a délutáni órákban több mint 300 kilogramm túlsúlyú rakománnyal jelentkezett kilépésre az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen egy tehergépkocsi. A rendőrök a sofőrrel szemben kétszázezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

Forrás: police.hu

Pár órával később, egy román honosságú busz utasait igazoltatták az egyenruhások Ártándon. Az ellenőrzés során kiderült, hogy egy 32 éves férfivel szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága elfogatóparancsot adott ki közokirat-hamisítás bűntette miatt, azért előállították és átadták a berettyóújfalui rendőröknek – írják.

Végül nem sokkal éjfél előtt szintén Ártándnál akarta elhagyni az országot egy férfi a járműszerelvényével. Ez esetben 266 kilogramm túlsúly mellett tachográffal kapcsolatos szabálysértést is megállapítottak a határrendészek, ezért összesen ötszázezer forintra bírságolták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában