Riasztás

2022.12.10. 08:30

Veszélyes gáz egy komádi házban

Létavértesen a feledékenység vezetett bajhoz.

Tűzoltás Derecskén

Forrás: Tóth Imre

Szénmonoxid-riasztás, közlekedési balesetek, tűz: mindezek miatt vonultak a tűzoltók pénteken Hajdú-Biharban, derül ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság december 10-i sajtójelentéséből.

  • Jelzett a szénmonoxid-érzékelő este Komádiban, egy Tavasz utcai családi házban. A tűzoltók mérésekkel igazolták a veszélyes gáz jelenlétét, ezért a gázszolgáltató szakemberei a meghibásodott készüléket kizárták a rendszerből. Senki nem lett rosszul.
  • Tűzhelyen felejtett olaj kapott lángra Létavértesen, egy Sándor utcai családi ház nyári konyhájában. A tűz meggyújtotta az álmennyezetet is, azonban az ott tartózkodók a helyi tűzoltók érkezéséig eloltották a lángokat. Az utómunkálatokat már utóbbiak végezték el.
  • Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy 150 négyzetméteres melléképület a benn tárolt munkagépekkel Derecskén, a Köztársaság utcán. A tüzet a berettyóújafalui, a hajdúszoboszlói, a debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el. Az egységek egy propánbutángáz és egy széndioxid-palackot is kihoztak az épületből, utóbbit vissza kellett hűteni.
  • Két személygépkocsi ütközött reggel Debrecenben, a Laktanya utcán. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.
  • Kigyulladt egy személygépkocsi a 4-es főúton, Ebes külterületén. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában