Elfogták a tetteseket

2022.12.07. 14:38

Rablás Debrecenben: nem csak 900 ezer forintot vettek el a férfitól, de még az óráját is!

A sértettet még meg is verték.

Forrás: rendőrség

Egy férfi tett bejelentést november 5-én éjszaka a rendőrségre arról, hogy kirabolták Debrecenben. Több egység is azonnal a helyszínre sietett. Mint kiderült, a sértett megismerkedett egy 24 éves férfival és annak 44 éves párjával, majd közös italozásba kezdtek – írja a police.hu. Egy óvatlan pillanatban arra lett figyelmes, hogy a nő a kabátjában kutat.

Szóvá tette ezt, ezért mindketten nekiestek, ütötték-verték, elvették a kabátját a benne lévő készpénzzel, a mobiltelefonját, de még az óráját is lecsatolták a csuklójáról.

A nyomozás adatai szerint a párnak az volt a célja, hogy leitatják áldozatukat és elveszik az értékeit. A férfi nem hagyta azonban magát, ezért megverték, majd sietve elmenekültek a helyszínről. Az egyenruhások azonnal az elkövetők keresésébe kezdtek, és mindössze egy óra kellett, hogy elfogják őket. A nő ruházatából a 900 ezer forint készpénz és a karóra is előkerült. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A rendőrség rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában