Összefoglaló

2022.12.07. 07:57

Négy embert vittek kórházba egy éjjeli karambol helyszínéről Debrecenben

Két autó ütközött egy kereszteződésben, a debreceni hivatásos tűzoltókat is riasztották a balesethez.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Baleset történt kedd reggel a 33-as számú főúton, Debrecen-Kismacsnál. A helyszínen három autó összeütközött, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység átvizsgálta az autókat, és elvégezte a feszültségmentesítést. Az egyik járműből kifolyt a motorolaj, azt is felitatták a tűzoltók. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Letört egy faág tegnap Debrecenben, a Thury András utcában. Az ág fennakadt, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók magasból mentőn keresztül kézi erővel eltávolították.

Lerakódott korom égett egy kazán kéményében Nyíracsádon, a Nyíl utcában. A helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéménykotróval távolították el a lerakódást.

Összeütközött két autó tegnap késő este Debrecenben, a Füredi út és a Egyetem sugárút kereszteződésében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában