Összefoglaló

2022.12.13. 08:18

Kigyulladt egy nagy reklámtábla a Mikepércsi úton, hívni kellett a tűzoltókat

A debreceni egységek egy macskamentésnél is besegítettek. Ügyeleti hírek hétfőről.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Hétfőn korán reggel egy nagyméretű hirdetőtábla égett teljes terjedelmében Debrecenben, a Mikepércsi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – olvasható a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Forrás: katasztrófavédelem

Oszlopnak ütközött egy autó Debrecenben, a Burgundia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A mentőszolgálat kórházba szállította a sofőrt.

Kismacska szorult egy ház szellőzőjébe a debreceni Csemete utcában. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiszabadították az állatot.

Faág hasadt le a debreceni István úton és az Egyetem sugárúton is, mindkétszer a helyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Veszélyesen megdőlt egy húsz méter magas tölgyfa a Biharkeresztes és Bedő közötti út mellett. A fa veszélyeztette a forgalmat, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kivágták azt, dugólétrán át, motoros láncfűrésszel. 

Késő este Hajdúszovát és Földes között lesodródott az útról egy autó, és az árokba hajtott. Ide a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet, és áramtalanították azt. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Az elmúlt 24 óra rendőrségi mérlege

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek, közölte a police.hu. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában