Összefoglaló

2022.11.12. 09:18

Menet közben gyulladt ki egy autó Debrecenben

Egy társasház földszinti lakásában is tűz keletkezett.

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Összeütközött két személygépkocsi pénteken reggel Hajdúböszörményben, az Újvárosi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók akik átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket.

Menet közben gyulladt ki egy autó pénteken reggel Debrecenben, a Huszár Gál és a Félegyházi utca kereszteződésében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy elektromos kismegszakító egy négyemeletes társasház egyik földszinti lakásában péntek délelőtt Debrecenben, a Gáborjáni Szabó Kálmán utcában. A városi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók a tüzet eloltották. A tűzoltók az épületet átvizsgálták és átszellőztették.

Kidőlt egy kiszáradt fa Debrecenben, az Egyletkert utcában pénteken délután. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók kézi erővel megszüntették az útakadályt – tájékoztatta a Haont a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában