Sziréna

2022.11.10. 14:37

Kizuhant egy fiatal fiú a Fórum parkolószintjéről

Forrás: Nagy Emese

Az Országos Mentőszolgálat érdeklődésünkre közölte, a helyszínre egy mentőegységet riasztottak, ahonnan egy kiskorú fiút súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak a területileg illetékes kórházba. 

Információink szerint a kiskorú a P4-es szintről zuhant le a déli órákban.

Többen értesültek az esetről a közelben lévő Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában dolgozók közül is, akik a Haon érdeklődésére elmondták, a déli órákban arra lettek figyelmesek, hogy az említett helyszínre mentősök és a rendőrség kivonult. – Hallomásból tudom, egy kiskorú fiú kizuhant a Fórum parkolójának egyik szintjéről, de azt nem tudni, önszántából vagy véletlen – fogalmazott az iskola egyik takarítónője. Az intézményben dolgozó büfés kérdésünkre elmondta, ő is hallott a történtekről, és bár a büféhelyiség ablakai arra néznek, ahová értesüléseink szerint a mentőegység érkezett, érdemleges információval nem tud szolgálni, mert le volt húzva nála a redőny.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában