Napi meló

2022.09.03. 10:01

Egy-két ág megadta magát Debrecenben

Több helyszínen dolgoztak a tűzoltók.

Forrás: Tóth Imre

Kisebb tűz, ágleszakadások, műszaki mentés egyaránt munkát adott a hajdú-bihari tűzoltóknak szeptember 2-án, derül ki a katasztrófavédelem szokásos, előző napról szóló sajtójelentéséből.

  • Hajdúnánáson, az Óvoda utcán egy második emeleti lakás konyhájában berendezési tárgyak égtek pénteken. A tűzoltók porral oltóval fékezték meg a lángokat. A lépcsőház füsttel telítődött, ezért a társasház lakói a beavatkozás idejére elhagyták az épületet.
  • Hajdúszoboszlón, a Szurmai utcán autó motorterében füstöltek kábelek; a tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és visszahűtötték a járművet.
  • Debrecenben, a Külső vásártéren nagy faág hasadt le, a forgalmat veszélyeztetve. A Kanális utcán egy fűzfával, a Könyves Tóth Kálmán utcán egy akáccal történt hasonló; a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.
  • Nyíradony és a már Szabolcs megyei Nyírmihálydi között egy 10 méter magas fa dőlt az útra, az ily módon képződött akadályt eltávolították a tűzoltók.
  • Debrecen közelében, a 354-es úton személygépkocsi csúszott árokba éjjel.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Debrecenben, a Ruyter utcán szombat reggel. A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában