Sziréna

2022.09.13. 14:38

Debreceni motorosbaleset szemtanúit keresik a rendőrök

Az autós nem biztosított elsőbbséget.

Forrás: Rendőrség

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség – közölte kedden a police.hu. A nyomozás adatai alapján május 1-jén 12 óra körül egy Suzuki Vitara személygépkocsival közlekedő nő haladt Debrecenben, a Külső-Böszörményi úton Józsa irányába, amikor sávváltás közben nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányba közlekedő motorosnak. A vétlen sofőr hiába fékezett, felborult, majd a jármű hátsó részének ütközött. 

A balesetnek feltehetően szemtanúi voltak egy helyi járatú – kék-fehér-sárga színű – Volvo gyártmányú busz utasai, akik láthatták a balesetet. A rendőrök ezért kérik, hogy jelentkezzenek! 

Kérik, hogy rajtuk kívül, amennyiben bárki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) lehet jelentkezni, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában