Frissítve

2022.09.07. 14:10

Bombariadó volt a Debreceni Járásbíróságon

A Járásbíróságon dolgozók fél háromkor már zavartalanul folytathatták a munkát.

Forrás: Molnár Péter

Frissítve 17:10

Nem találtak robbanószerkezetet a Debreceni Járásbíróság épületében, amit szerdán délután bombariadó miatt kellett kiüríteni. Az ellenőrzést 14 óra 30 perckor befejezték, majd az ott dolgozók folytathatták a munkát – tájékoztatta a Hajdú Online-t Balogh Péter, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

14:39

Bombariadó miatt kiürítették a Debreceni Járásbíróság épületét szerdán 14 óra körül - tudtuk meg a rendőrség sajtóreferensétől.

Forrás: Molnár Péter

Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője a haon.hu érdeklődésére elmondta: a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába futott be a hívás szerda délután, miszerint robbanószerkezet található a járásbíróság épületben. A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, és megkezdődött az épület kiürítése. A bíróság dolgozóinak és az ügyfeleknek haladéktalanul el kellett hagyniuk az épületet; a rendőrség lezárta a területet, és megkezdte az épület átvizsgálását - tudatta a sajtószóvivő. 

Forrás: Molnár Péter

A vizsgálat idejére az épület előtti útszakaszt is lezárták, több rendőrautó és egy mentőautó áll a helyszínen.

Forrás: HBN

Úgy tudjuk, a debreceni bejelentéssel egy időben bombafenyegetést kapott a miskolci Szent Ferenc Kórház is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában