Rendőrség

2022.08.31. 13:40

Toborzó roadshow lesz Hajdú-Biharban

A hétvégén Hajdú-Bihar megyében folytatódik a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menete. A roadshow-n a megyei toborzók is részt vesznek, akik várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket, olvasható a police.hu-n.

A verbuváló menet szeptember 3-án 10 óra 30 perckor kezdődik Hajdúszoboszlón, a Birka és Slambucfőző Örömnapon, a repülőtér területén. A zenekar tagjai 30 percen keresztül adják elő műsorukat. Az előadássorozat 13 órától Mezőpeterden, a Burgonyafesztiválon, majd 16 órától a Sárrétudvariban, a falunapon folytatódik.

Az eseményeken a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A rendőrök a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és az új jogviszonyról. A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a megye valamennyi rendőrkapitányságának, vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában