Összefoglaló

2022.06.02. 08:01

Szén-monoxidot mutattak ki egy debreceni lakásban

A lakó szerencsére nem sérült meg. Ügyeleti hírek szerdáról.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Ötszáz négyzetméteren égett a gaz Létavértesen, a Vasvári Pál utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, közölte ügyeleti összefoglalójában a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket a debreceni Zelemér utcában. Egy nyílt égésterű gázkazán működött a lakásban. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A tűzoltók átszellőztették a lakást, a gázszolgáltató pedig a kazánt ideiglenesen kizárta a rendszerből. A ház lakója nem sérült meg.

Négy baleset, négy elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött, írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük kettő embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg kettő főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában