Ügyeleti hírek

2022.06.09. 09:39

Parkoló autókra is átterjedt a hajdúsámsoni avartűz

Rengeteg munkát adnak a hatóságoknak a tüzek.

Forrás: Napló-archív

Kétezer négyzetméteres területen égett az avar Hosszúpályiban a Homok utcában szerdán kora délután. A konyári önkéntes, a létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet - közölte a katasztrófavédelem. 

Mintegy ötezer négyzetméteren égett az avar Hajdúsámsonban, a Liszt Ferenc utcában szerdán kora délután. A tűz átterjedt az ingatlan udvarán parkoló három gépkocsira is.  A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Égett az aljnövényzet Nyírgelse külterületén. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület és a benne tárolt tárgyak tegnap délután Bocskaikertben a Poroszlay utcában. A tűz kismértékben átterjedt az épület mellett található családi ház tetőszerkezetére is. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. Az egység egy gázpalackot is kihozott az épületből.

Nyárfa dőlt  az úttestre Biharnagybajom és Füzesgyarmat között szerdán kora este. A biharnagybajomi önkéntes tűzoltók a fát az úttestről láncfűrésszel, kéziszerszámokkal eltávolították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, hat főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában