Összefoglaló

2022.06.15. 08:03

Hortobágyon csatornapart, Berettyóújfaluban szemétlerakó égett

De Mezőpeterdre is vonultak a megyei tűzoltók kedden. Ügyeleti hírek.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Hajdú-Bihar megye több pontján is tűz volt kedden. Hortobágyon a csatornapart égett tíz négyzetméteren, Nyírmihálydiban, a József Attila utcában keletkezett kisebb tűz, Berettyóújfaluban pedig egy szemétlerakó tetején égett harminc négyzetméteren a szemét. Délután vonultak Mezőpeterdre is az egységek, ott a száraz avar háromszáz négyzetméteren lángolt, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Körözöttet is fogtak

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, három főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában