Összefoglaló

2022.06.06. 10:59

Felcsaptak a lángok az újvárosi vasútállomáson, szerencsére időben kapcsolt a mozdonyvezető

Kabára bálatűzhöz, a 47-es főútra balesethez vonultak a megyei tűzoltók. Ügyeleti hírek vasárnapról.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Sáránd és Derecske között a 47-es számú főúton két személyautó ütközött össze. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egyik autó utasa beszorult, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Balmazújvároson, a vasútállomáson egy dízelmozdony motortere égett. A mozdonyvezető egy porral oltóval fékezte meg a tüzet, a tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Egy tucat lucernabála égett Kabán, a Cukorgyári úton. Az esethez a kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral oltották el a tüzet.

Három elfogás, tizenegy előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött, írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában