Ügyelet hírek

2022.03.10. 08:19

Égő korom és avartüzek adtak munkát a megye tűzoltóinak szerdán

Rendőri intézkedésekre is sor került.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Szerda reggel Derecske külterületén egy vegyes tüzelésű kazán kéményében a korom égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik kitisztították a kéményt kéziszerszámok segítségével.

 

Az árokpart égett Furta külterületén tegnap, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Délután háromszáz méter hosszan az avar égett Hajdúhadházon, a Temető utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet - tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

 

Az elmúlt 24 óra intézkedései

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában