Fotókkal

2022.02.13. 08:11

Szokatlan látvány: lépcső tetején akadt fenn egy autó Debrecenben

Az autót egy 29 éves férfi vezette, ittas vagy bódult lehetett a rendőrség szerint. A helyszínről egy kislányt szállítottak további vizsgálatok és megfigyelés miatt kórházba.

Forrás: Tóth Imre

Gyalogosfeljáró tetején akadt fenn egy gépjármű az éjjel a debreceni Dózsa György utcán. Úgy tudjuk, a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Megkeresésünkre az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata közölte: a rendőrségre február 12-én 23 óra 9 perckor arról érkezett bejelentés, hogy egy autó fennakadt a Debrecen, Ibolya utca és Dózsa György utca között lévő lépcsősoron.

A rendőrök a helyszínen elsődlegesen azt állapították meg, hogy a 29 éves helyi férfi feltehetően ittas vagy bódult állapotban vezette a járművet, ezért előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. Ellene büntetőeljárás indult. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt

– tudatták.

 

A helyszínre egy mentőegységet riasztott az Országos Mentőszolgálat. Az eset következtében egy kislányt szállítottak további vizsgálatok és megfigyelés céljából stabil állapotban kórházba, közölték érdeklődésünkre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában