Olvasói felvétel

2022.02.02. 11:46

Sínekre feküdt egy ember Debrecenben, majd elugrott a vonat elől – videó

Másnak megfagyna a vér az ereiben, a videón szereplő személy viszont úgy tűnik, önként vállalta az életveszélyes kihívást.

Forrás: Olvasói felvétel

Amint arról korábban beszámoltunk, január elején ismeretlen fiatalok szaladgáltak a síneken az Ebes-Debrecen állomás közötti szakaszon, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt. Akkor a Debrecen irányába tartó sebesvonat vezetője gyorsfékezésre és megállásra kényszerült, de személyi sérülés szerencsére nem történt.

Sajnos úgy tűnik, nem egyedi esetről van szó, hiszen szerkesztőségünkhöz nemrég érkezett egy olvasói felvétel, amely megörökített egy nagyon hasonló jelenetet. A videón az látszik, amint egy alak a síneken fekszik a Sámsoni úti vasúti átjáróban, majd mielőtt az éppen arra közlekedő vonat odaér, az illető felpattan és elszalad a kerítésnél tartózkodó társaihoz. A felháborodott olvasó tájékoztatása szerint a felvétel február 1-jén történt, a Záhony-Nyíregyháza felől közlekedő egyik vonat érkezésekor. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában