Összefoglaló

2022.02.02. 08:49

Rengeteg baleset történt kedden

Egy autó árokba hajtott, egy másik villamossal ütközött, és volt, amelyik lesodródott az útról.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Árokba hajtott egy személyautó kedd hajnalban Gáborján és Hencida között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

 

Lesodródott az útról egy autó Debrecen közelében. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a gépkocsit, ezzel egy időben biztosították a területet, mert az autó részben elfoglalta az úttestet, emiatt le kellett tolniuk.

 

Megdőlt egy tuja Hajdúnánáson, a Nyár utcában kedden délelőtt. A fa veszélyeztette a gyalogos forgalmat és a villanyvezetéket, ezért a hajdúnánási hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel avatkoztak be a helyszínen.

 

Összeütközött két személyautó Balmazújvároson, a Nádudvari utcában, ahová a helyi önkormányzati tűzoltók vonultak, hogy áramtalanítsák a balesetben érintett járműveket.

 

Villamos és autó ütközött kedden délután Debrecenben, a Bethlen utcában. A megyeszékhely tűzoltói elvégezték az áramtalanítást. A balesetben nem sérült meg senki.

 

Három autó ütközött kedden délután Püspökladányban, a Rákóczi utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez, akik átvizsgálták és áramtalanították a kocsikat, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított.

 

Nyerges vontató szakított le egy internetkábelt Debrecenben, az Óiskola utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Egy ember súlyosan megsérült

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül 1 súlyos, 2 pedig könnyű sérüléssel végződött.

 

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, közülük 1 személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, ebből 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt – összegezte a police.hu.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában