Összefoglaló

2022.02.09. 08:24

Kigyulladt egy busz Berettyóújfaluban, az utasok még időben leszálltak

A sofőr felkapott két porral oltó készüléket és nekilátott az oltásnak.

illusztráció

Forrás: Shutterstock

Összeütközött egy kamion és egy személyvonat Vámospércsen, a Bagaméri úti vasúti átkelőben csütörtök délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat átvizsgálta és áramtalanította a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.

 

Korom égett egy nyári konyha kéményében Nyírmihálydiban, a Csonka utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotró segítségével avatkoztak be.

 

A közúti forgalmat akadályozta egy tizenöt méteres fa egyik ága Nyíradony és Nyírlugos között. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

 

Lángolt az árokpart Egyek külterületén, a Szigeti tanya mögött. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a tüzet.

 

Füst keletkezett kedden délután egy buszban a berettyóújfalui buszpályaudvaron. A jáművön tartózkodó tíz utas leszállt, ezt követően a busz ki is gyulladt. A sofőr két porral oltó készülékkel fékezte meg a lángokat a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt. A tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az utómunkálatokat – tájékoztatta a Haont a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Elfogtak három embert

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

 

A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt – összegezte a police.hu.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában