Bódulatban

2022.02.16. 12:06

Karambolozott Debrecenben, elvették a jogsiját, erre újabb baleset okozott

A huszonéves nyíregyházi autós valamilyen bódítószer hatása alatt lehetett.

Fának rohant a 4-es főúton

Forrás: Police.hu

Anyagi káros baleset helyszínére riasztották a debreceni rendőröket február 15-én, délben; a Faraktár utcán egy piros lámpánál álló Citroenbe hajtott bele egy Mercedes – olvasható a rendőrség február 16-i közlésében. Mint írták, a Mercedest vezető fiatal férfi összefüggéstelenül beszélt, szemmel láthatóan bódult állapotban volt. Az alkoholszonda ugyan negatív eredményt mutatott, azonban a kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket jelzett. A nyíregyházi autóst ezért előállították, a jogosítványát bevonták, meghallgatását követően pedig eljárást indítottak ellene.

A gyanúsított délben Debrecenben karambolozott
Forrás: Police.hu

Még aznap, a délutáni órákban a 4-es főúton Debrecen és Bocskaikert közötti szakaszán egy személyautó fának hajtott. Kiderült: a már említett 21 éves sofőr a kapitányságról való távozását követően úgy döntött, a jogosítványa nélkül is elhajt a Mercedesszel. Azonban Nyíregyháza felé hajtva elvesztette az uralmát a jármű felett, és fának csapódott. A mentők kórházba szállították, az elsődleges orvosivélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

 

A rendőrség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indított büntetőeljárást a fiatal férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában