Sziréna

2022.02.24. 11:15

Figyelmetlenség miatt történhetett súlyos baleset Debrecen közelében

A rendőrség lezárta a nyomozást.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság egy sátoraljaújhelyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a nő személygépkocsijával közlekedett Bocskaikert felől Debrecen irányába 2021. augusztus 3-án délelőtt. A 4-es számú főút 235. kilométerszelvényében figyelmetlensége miatt későn észlelte az előtte lassító tehergépkocsit, aminek nekiütközött. A teherautó az ütközés hatására nekicsapódott az előtte álló személyautónak, ami az ezt követően az útpadkára sodródott.

A beszerzett orvosi vélemények szerint a balesetben egy személy súlyos, míg három fő könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a 63 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A rendőrség a nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában