Összefoglaló

2022.02.26. 09:35

A megye több pontján is kigyulladt a nádas

Szabadtéri tüzekhez vonultak a tűzoltók pénteken.

Fotó: Shutterstock

Égett az avar Egyek külterületén, a csatornaparton pénteken. A település önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. 

 

Tetétlen külterületére ugyanilyen okból vonultak a püspökladányi hivatásos tűzoltók: kigyulladt a nádas a csatornaparton, a katasztrófavédelem munkatársai kéziszerszámokkal avatkoztak be.

 

Püspökladányban is lángra kapott a nádas a csatornaparton, ide szintén a püspökladányi egység vonult, amely kéziszerszámokkal eloltotta a tüzet, mert a lángokat gépjárműfecskendővel nem tudta megközelíteni.

 

Késő délutánra is jutott nádastűz, a püspökladányi hivatásos tűzoltók ekkor Szerep külterületére vonultak, ahol ötszáz méter hosszan égett a nádas. A tűzoltók ismét kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Felhalmozott építési szemét égett egy melléképület mellett Tiszacsegén, a Kossuth utcában péntek este. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Az elmúlt 24 óra számokban

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

 

A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, ebből 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök 9 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.

 

Borítókép: illusztráció / Shutterstock

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában