Összefoglaló

2022.01.04. 08:35

Karambolozott és összeakadt két autó az Egyetem sugárúton

A tűzoltók választották szét a járműveket.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Összeütközött két autó hétfő délután Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a helyszínre érkezésük után átvizsgálták és kézi erővel szétválasztották az összeakadt autókat – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője. 

 

Tíz embert előállítottak

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

 

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

 

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában