Összefoglaló

2021.12.09. 08:13

Háztűz Kabán: lakhatatlanná vált az épület

A lakót az önkormányzat szállásolta el.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Szerda hajnalban Kabán, a Rózsa utcában egy lakóház egyik szobájában keletkezett tűz. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral fékezték meg a tüzet. A ház lakója nem sérült meg a tűzben, de az épület lakhatatlanná vált, ezért őt ideiglenesen az önkormányzat elszállásolta – közölte a katasztrófavédelem.

 

Hajdúszoboszlón, a Keleti-főcsatorna partján egy hétvégi házra borult egy tizenöt méteres fa. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

 

Szerda délután a 4-es számú főúton, a kabai lehajtónál egy teherautó egy kisteherautóval ütközött össze. A kabai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt.

 

Tizenöt embert állítottak elő a rendőrök

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

 

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában