Sziréna

2021.12.16. 09:10

Elfogták a Pósa utcai gázolás gyanúsítottját

A 65 éves férfi a gyanú szerint elütötte a földön fekvő férfit, majd elhajtott a helyszínről.

Forrás: police.hu

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki december 14-én 21 óra körül Debrecenben, a Pósa utcában elütött egy korábban elesett, és emiatt az úttesten fekvő gyalogost, aki a helyszínen belehalt sérüléséibe – írja a police.hu. A gépjármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett és halálos közúti közlekedési baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló és a gépjármű felkutatását.

 

A nyomozás eredményeként december 15-én 12 óra körül Debrecen belvárosában megtalálták a balesettel érintett gépjárművet, valamint az azt vezető személyt.

 

 Megállapítást nyert, hogy a gépjárművet egy 65 éves budapesti, de Debrecenben élő férfi vezette, akit előállítottak a kapitányságra és gyanúsítottként kihallgattak. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában