Hírösszefoglaló

2021.11.01. 10:02

Tízhektáros területen lángolt a tarló Hajdú-Bihar megyében

20210303 Szenna Egy hektáron lángolt a száraz aljnövényzet a településen, a tüzet a kaposvári tűzoltók egy óra alatt fékezték meg, mielőtt nagyobb területet veszélyeztetett volna. Egy közelben lakó idős férfit füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap

Fotó: illusztráció / MW-archív

Növényi hulladék égett vasárnap hajnalban Szerepen, a Dózsa telepen. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Ezer négyzetméteren égett a bozótos, továbbá tíz körbála is meggyulladt vasárnap délután Bojt és Hencida között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Avar égett Komádiban, a Nagysándor József utca végében. A helyi önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat.

Kukoricatarló égett tíz hektáros területen Kaba és Hajdúszoboszló között vasárnap délután. A kabai önkéntes és püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy családi ház nyári konyhájában a komádi Fő utcában. A helyi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a helyszínen méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A mentőszolgálat további vizsgálatokra a ház lakóját kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában