garázdaság és rongálás

2021.10.20. 08:37

Üvegajtó bánta az elmaradt hajvágást Debrecenben

A 26 éves férfinak nem vágták le a haját egy fodrászszalonban, ezért berúgta egy bevásárlóközpont ajtaját, közölte a rendőrség.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre hétfőn 11 óra körül arról, hogy egy férfi berúgta az épület egyik fotocellás ajtaját. A bejelentő azt is elmondta, hogy az elkövető már elmenekült a helyszínről, olvasható a police.hu-n. Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján azonnal a férfi keresésébe kezdtek, azonban nem sokkal később újabb bejelentés érkezett a segélyhívóra ezúttal arról, hogy a férfi visszament az üzletközpontba. A járőrök még ott elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrségi közlemény szerint a 26 éves helyi lakos beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy egy átmulatott éjszaka után döntött úgy, hogy levágatja a haját.

Az egyik bevásárlóközpont fodrászszalonját tűzte ki célul, azonban ittassága miatt az ott dolgozók nem szolgálták ki. A férfi ettől olyannyira dühbe jött, hogy távozáskor belerúgott az épület üvegajtajába. Kicsit sétálgatott, majd ebédelni tért vissza a bevásárlóközpontba.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában