ügyeleti hírek

2021.10.05. 08:20

Füstölt egy autó motortere, kigyulladt egy kisbusz is

A rendőrök egy személyt értek tetten, egy másikat a vele szemben érvényben lévő körözés alapján fogtak el.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Egy használaton kívüli kisbusz égett teljes terjedelmében hétfő hajnalban Debrecenben, a Torma utcában. Az debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

Egy autó motortere füstölt Debrecenben, a Kristály utca és az István út kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Délután egy autó kiszerelt ülései égtek Hajdúhadházon, a Pallagi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Előállítások, elfogások

A rendőrség közleménye szerint a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg három külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában