Hírösszefoglaló

2021.10.28. 09:32

A garázsban gyulladt ki egy autó Bárándon

Máshol száraz avar és kukoricatarló égett.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Tűz keletkezett egy garázsban Bárándon, a Szabadság utcában szerda délután. A garázsban egy személyautó parkolt, az gyulladt ki. A püspökladányi hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, majd egy vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat.

Háromezer négyzetméteren égett a száraz avar és a gaz Hajdúhadházon, az Epres utca végében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Kukoricatarló égett ezer négyzetméteren Monostorpályi külterületén. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Lángolt egy ötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Balmazújvároson, az Arany János utcában. A hajdúböszörményi és a hajdúszoboszlói hivatásos, valamint a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt – összegezte honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában