Halmozta a jogsértéseket

2021.07.23. 13:34

Ittasan ellopott egy autót, majd jogosítvány nélkül vezetett egy hajdúhadházi férfi

A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A gyanúsított és élettársa szórakozásból tartottak hazafelé július 22-én, amikor Debrecenben, a Móricz Zsigmond körúton megláttak egy nyitott autót, benne az indítókulccsal. Úgy döntöttek, hogy mennek egy kört, később azonban lesodródtak az útról, ahol a füves területen leállt a jármű. A helyszínre érkező rendőrök a gépjárművet vezető férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, valamint az is kiderült, hogy vezetői engedéllyel soha sem rendelkezett. Mindkét személyt előállították a rendőrkapitányságra, kihallgatásukkor beismerő vallomást tettek – tudatta a rendőrség.

A két személlyel szemben jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárás indult, a 22 éves hajdúhadházi férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt őrizetbe vétele is megtörtént.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában