összefoglaló

2021.05.14. 08:42

Megdőlt fához vonultak csütörtökön a debreceni tűzoltók

Felzúgott a motoros láncfűrész a Pallagi úton. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Két személyautó ütközött csütörtök délelőtt Balmazújvároson. Az esethez a helyi önkormányzati és debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított – közölte ügyeleti összefoglalójában a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két autó ütközött össze Balkány közelében. A karambolhoz a szakolyi önkormányzati, a nyíradonyi hivatásos és a balkányi önkénteseket riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Megdőlt és a közúti forgalmat veszélyeztette egy magas fa Debrecenben, a Pallagi úton csütörtök délután. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Tizenöt előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, akik közül hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában