Bűnügy

2021.05.18. 11:02

Lezárt nyomozás: 14 éves lánnyal akart erőszakoskodni egy férfi

A 62 éves támadó ügye már az ügyészségen van.

Forrás: police.hu

A rendőrség 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 62 éves hajdúhadházi férfival szemben – tudatta a police.hu. A rendőrségre február 3-án tett bejelentést egy általános iskola igazgatója arról, hogy egyik tanulójukat megtámadták a debreceni csapókerti vasútállomáson.

A 14 éves lány szerint egy idősebb férfi megragadta a karját a peronon, és be akarta rángatni őt egy mosdóba, miközben obszcén, szexuális indíttatású mondatokat szegezett irányába.

A lány végül megharapta a támadó kezét, és elmenekült az iskolába, ahol elmesélte a történteket a tanárainak. A fiatal az elkövetőről részletes és pontos személyleírást adott a rendőröknek, akik így hamar megtudták, hogy a támadó egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel. A debreceni járőrök értesítették hajdúhadházi rendőröket, akik a férfit az állomáson elfogták.

A férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatására, amit a Debreceni Járásbíróság február 5-én elrendelt. A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/ratamadtak-egy-kamaszkoru-lanyra-a-csapokerti-vasutallomasnal-4970077/

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tamadas-a-csapokerti-allomason-letartoztattak-a-gyanusitottat-4974358/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában