ügyeleti hírek

2021.05.07. 09:06

Hasadtak a fák, ropogott a tűzoltók láncfűrésze Debrecenben

Fotó: illusztrácó / Shutterstock

Húsz méteres fa törzse kettétört Debrecenben, a Derék utcában, a fa gyalogos forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos motoros láncfűrésszel a fát eltávolították.

Egy nagyméretű fa egyik ága letört és egy kerítésre zuhant a debreceni Martonfalvi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Egy családi ház ereszalj deszkája égett csütörtök délután Monostorpályiban, a József Attila utcában. A létavértesi önkormányzati és debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Egy tölgyfa ketté tört csütörtök délután Debrecenben, a Böszörményi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában