Sziréna

2021.03.01. 10:21

Egymásnak esett két pocsaji család, egy ásó is kézbe került a vita során

Három autó látta kárát a nézeteltérésnek – számolt be a rendőrség.

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre február 27-én, szombaton arról, hogy egy pocsaji utcában többen összeverekedtek – írja a police.hu. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták a résztvevőket. Mint kiderült, két család esett egymásnak. Botokkal a kezükben próbálták egy korábbi vitájukat rendezni, de az egyik férfi magához vett egy ásót, amivel betörte haragosai autójának hátsó szélvédőjét. Azonban a másik család két tagja, egy 42 éves férfi és 21 éves fia nem maradtak adósai. A 28 éves férfi két parkoló autóját is megrongálták. Az egyiknek az ajtajába rúgtak bele, a másiknak a visszapillantóját törték le.

Fotó: police.hu

Az egyenruhások a három férfit előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság, magánlaksértés, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában