Ügyeleti hírek

2020.03.28. 09:13

Robogóbalesethez és hármas karambolhoz vonultak a tűzoltók

Számos alkalommal vonultak a megye tűzoltói égő aljnövényzet oltásához pénteken. Debrecenben három helyen csaptak fel a lángok, de avartűz miatt dolgoztak a tűzoltók Hajdúszoboszlón, Hajdúhadházon és Kokadon is.

Fotó: Kiss Annamarie

Hármas karambol történt tegnap a déli órákban a debreceni Nyíl utcán, ahol egy személygépkocsi, egy teherautó és egy kisbusz ütközött össze. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetnek négy érintettje van, akik közül egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Hajdúdorogon, a Tokaji utcában is baleset történt tegnap délben. A helyszínen egy robogó és egy személygépkocsi csattant össze. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, áramtalanították, majd megszüntették a motorolaj és az üzemanyag szivárgását.

Kigyulladt egy melléképület tegnap késő délután Sárrétudvariban, és a tűz a mellette lévő lakóépületbe is belekapott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A Rákóczi utcai ingatlanban négyen éltek, ők lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonokhoz költöztek. Személyi sérülés nem történt – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt huszonnégy óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában