kék hírek

2020.02.11. 14:34

Busz és személyautó ütközött a Hunyadi utcán

Egy ember megsérült a kedd délutáni balesetben.

Fotó: Matey István

A Hunyadi utcán közlekedett egy menetrend szerinti busz a buszsávban, párhuzamosan vele egy ugyanabba az irányba – a Bethlen utca felé – tartott egy személyautó. A gépjármű vezetője jobbra akart kanyarodni a Darabos utcára, azonban nem vette észre a mellette haladó buszt. Az ütközés következtében egy személy sérült meg, a személyautó vezetője. A sérülés fokát még nem lehet tudni. A közlekedés a helyszíni munkálatok idején rendőri forgalomirányítás mellett zajlott – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Fotó: Matey István

A DKV. Zrt. megkeresésünkre azt válaszolta, hogy a baleset nem járt forgalmirend-változással, a buszok zavartalanul közlekedtek, hiszen többsávos szakaszról van szó. A baleset következtében a buszon utazók közül senki sem sérült meg.

Fotó: Matey István

A Waze térképének segítségével ön is élőben követheti a cívisvárosban tapasztalható aktuális forgalmi helyzetet, érdemes átnézni az útitervet, mielőtt autóba ülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában