váncsod

2020.01.13. 14:06

Lopás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Információink szerint egy helyi települési önkormányzati képviselő is azok között a személyek között van, akik a múlt héten péntek délután a váncsodi polgárőrök és a rendőrök intézkedései nyomán nem tudtak elszámolni a szállított fával.

A hírt a helyi hírforrásaink is megerősítették, kiegészítve azzal, hogy független képviselőről van szó, és természetesen ha rábizonyosodik a vád, a fa eltulajdonítása, akkor vállalnia kell tette következményeit. Ugyanakkor elmondták azt is, hogy a péntek délután történtek nagy port vertek fel a kis bihari faluban.

A közösségi oldalon tett bejegyzés szerint feltételezett fatolvajokat értek tetten a váncsodi polgárőrök. Négy személy egy traktor pótkocsinyi, ismeretlen eredetű fát szállított. Az esettel kapcsolatban megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot, ahonnan a következő választ kaptuk: „A Berettyóújfalu Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított eljárást az esettel kapcsolatban. A rendelkezésre álló adatok szerint 3 fő került előállításra 2020. január 10-én 15 óra körül. A nyomozás érdekeire való tekintettel jelenleg nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában