Bumm, reccs

2019.06.07. 12:25

Parkoló autó hátsó szélvédőjét zúzták be Debrecenben

A 19 éves gyanúsított elmondta, hogy összeveszett az édesapjával, és a dühét vezette le a gépkocsin- derül ki a rendőrségi híradásból.

Fotó: police.hu

A rendőrségre június 6-án 8 óra körül érkezett bejelentés, ami szerint Debrecenben, az Erdőhát utcán betörték egy gépkocsi szélvédőjét – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Az egyenruhások a helyszínre mentek, és adatot gyűjtöttek, amely eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 19 éves bocskaikerti lakost még aznap elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerő vallomást tett. A férfi elmondta, hogy összeveszett az édesapjával, és a dühét vezette le a gépkocsin – tájékoztatott a rendőrség.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában